Tipuri de constructii industriale executate:

  • Hale Industriale
  • Ateliere
  • Depozite
  • Spatii de Productie

Mici sau mari, pentru orice scop, compania noastra construieste orice tip de cladiri industriale. Dispunem de numeroase proiecte standard, dar realizam cladiri personalizate pentru fiecare client în parte. Dispunem de toate mijloacele de transport si mijloace de mecanizare (automacarale, buldozere, autobasculante, excavatoare) necesare pentru executia lucrarilor industriale.

O constructie trebuie sa fie, mai presus de orice, un produs durabil si bine lucrat. Având la activ o serie de proiecte cu diferite grade de complexitate, firma noastra va garanteaza constructii la standarde de calitate ridicate. Portofoliul nostru aflat într-o permanenta dezvoltare, ne recomanda pe piata de specialitate.

Luxcon Carpati cu managementul orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

Realizarile noastre de pâna acum vorbesc de la sine despre capacitetea noastra de a face fata celor mai dificile lucrari de constructii-montaj. Solutiile noastre se adreseaza tuturor obiectivelor începând cu locuinte particulare, apoi spatii publice si de agrement, sedii administrative,obiective industriale etc. În diferentierea dintre concurenta, valoarea hotarâtoare o au calitatea si pretul. Satisfacerea cererilor consumatorilor, armonizarea cu normele internationale, reducerea costurilor prin tehnologii performante sunt repere de management al calitatii în firma noastra. .

Proiectele noastre, de la concept pana la design sunt realizate de o echipa cu o pregatire exceptionala si o vasta experienta in domeniu, pentru realiza produsele si confectiile metalice dupa dorinta clientilor nostri. Nu in ultimul rand folosim materii prime de la furnizori importanti din Romania.

constructii industrialeconstructii industriale constructii industriale constructii industriale