CompaniaLUXCON CARPATI activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, sector in care suntem mereu intr-o continua cercetare de performanta, utilizand cea mai noua tehnologie cu un singur obiectiv, si anume cel de a oferi un modern serviciu pentru orice exigenta. .

Competenta angajatilor inalt calificati si a structurii organizative, o continua investitie in scule si tehnologie, permit companieiLUXCON CARPATI sa realizeze orice proiect din sectorul constructiilor cu rapiditate si profesionalism, garantand totodata standarde maxime de calitate si siguranta.

Ghidate de un colectiv de specialisti incluzand maistri si ingineri cu o bogata experienta in domeniul constructiilor, echipe de muncitori calificati recrutate judicios dau viata planurilor cele mai indraznete din domeniul constructiilor civile si industriale. Bazandu-ne pe flexibilitate si profesionalism, intr-un timp foarte scurt am reusit sa devenim parteneri de incredere atat clientilor nostri cat si furnizorilor si subcontractorilor.

Garantam calitatea proiectelor in constructii civile si industriale, in toate stadiile realizarii: de la proiectarea constructie, la realizarea finisajelor exterioare (lucrari de zidarie, refacere fatade, renovare exterioare) si a finisajelor interioare (importante pentru constructia unui imobil/ansamblu rezidentia sunt si instalatiile termice si electrice)..

Luxcon Carpati cu managementul orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

Luxcon Carpati dispune de personal calificat: personal pregatit la scoala exigentei profesionale, toti sunt profesionisti de exceptie, care fac cinste societatii, dispunem de personal tehnic de specialitate, cadre cu pregatire superioara (ingineri, proiectanti, maistri) si muncitori cu inalt nivel de calificare (dulgheri, fierari, betonisti, zidari, zugravi, instalatori, etc). Societatea noastra se incadreaza in categoria I.M.M. - urilor cu capital integral privat.

constructii industrialeconstructii industriale constructii industriale constructii industriale