Pardoseli :

  • din parchet clasic
  • din parchet stratificat
  • din parchet laminat

Executam lucrarri de pardoseli din parchet pe suprafate sau strat suport gata realizat :
- strat suport de beton sau lemn, sape de egalizare,sape autonivelante.
-in cazul cind acestea nu exista sau sunt necorespunzatoare, executam operatiunile pregatitoare pentru a se ajunge la nivelul stratului suport corespunzator unui montaj de calitate: strat suport din beton sausape cu orizontalitate (verticalitate la placari), planeitate si umiditate corespunzatoare.

  • dusumele cu lamba si uluc sau nut si feder

Executam dusumele: cu lamba si uluc sau nut si feder din cherestea de diverse esente (rasinoase, fag, stejar, panel, etc;), pe strat suport din beton sau sape, prin lipire cu adezivi sau pe suporti din lemn (rigle , dulapi, grinzi, etc;)

  • pardoseli si platforme industriale din beton:
    • pardoseli si platforme din beton:nivelat, finisat si compactat cu grinzi vibratoare
    • cu strat de cuartz

O conditie esentiala pentru obtinerea rezultatelor dorite la montarea parchetului este pregatirea corespunzatoare a stratului suport (beton, sapa de egalizare,gresie, dusumea etc) Acesta trebuie sa fie perfect plan, desprafuit, lipsit de umiditate. Daca aceste conditii minimale nu sunt indeplinite, se trece la remedierea deficientelor. Peste pardoseala din beton, lemn, gresie sau alt material rigid este necesara aplicarea unei amorse (diferita la suport absorbant fata de suport neabsorbant) si, apoi, a turnarii unei sape autonivelante.
O mare eroare este de a ignora fisurile aparute in stratul suport pentru ca acestea vor compromite sapa autonivelanta care se poate fisura si ea sau chiar se poate exfolia.
Deasemenea este complet gresit sa se toarne sapa autonivelanta peste un strat suport cu umiditate incorecta: daca este suficient timp, se va astepta uscarea parchet laminatstratului suport sau, daca timpul este insuficient, se va aplica un strat de rasina epoxidica peste care se va presara nisip cuartos – acest strat va asigura hidroizolatia necesara turnarii sapei autonivelante.

Important : imediat dupa turnarea sapei autonivelante, incaperea nu se va ventila (natural sau artificial) – acest lucru este posibil si necesar dupa min. 1-2 zile de la turnare.

Dupa ce s-a intarit sapa se verifica umiditatea, se slefuieste si se aspira suprafata rezultata. Abia dupa aceasta etapa se poate incepe montarea parchetului.

Deasemenea trebuie mentionat faptul ca majoritatea acoperitorilor de pardoseli se pot monta la min. 15 -20 °C

constructii industrialeconstructii industriale constructii industriale constructii industriale