Proiectarea este acea parte a investiţiei care nu numai că poate să precizeze viitoarele costuri, dar acestea chiar depind în mod direct de proiectare. Prin soluţiile constructive, detaliile de execuţie, dar, mai ales, a unei judicioase modelări a spaţiilor, sunt influenţate costurile de realizare şi de exploatare în timp. Proiectarea nu este scumpirea inutilă a investiţiei ci tocmai garanţia obţinerii unor costuri şi a rezultatelor optime

Proiectul reprezintă modalitatea prin care o construcţie şi, mai ales, o investiţie într-o construcţie au un efect controlat, asigurat atât calitativ cât şi financiar. Numai pe baza unui proiect complet se poate încheia un contract ferm cu un constructor, acesta putând să garanteze astfel termenele şi valoarea lucrărilor.

Un plan de arhitectura limpede, usor de citit, cu legaturi functionale corecte inseamna adesea mai putine ziduri, mai putini stalpi, mai putine grinzi, suprafete de tencuit mai mici, suprafete de vopsit, lacuit, raschetat, montat, etc mai putine.

Actul proiectarii este structural pe cinci directii principale: calitate arhitecturala si tehnica, flexibilitate in variantele de raspuns, adaptare la cerintele clientului, operativitate si alocare inteligenta a resurselor

Proiectul bine facut permite constructorului sa prevada toate fazele de executie si sa intocmeasca un grafic al lucrarilor.

  • proiecte de consolidare antiseismica, modificari structurale, extinderi, supraetajari / mansardari
  • intocmire de expertize tehnice pentru constructii
  • consultanta tehnica de specialitate
  • colaborare permanenta.

Compania nostra se implica in proiecte de toate marimile, de la un simplu proiect de casa, de constructie casa sau mansardare, avizare, documentare si pana la studii complexe de fezabilitate sau Project Management pentru constructia de cladiri industriale, de birouri, comerciale sau institutionale. Experienta membrilor echipei noastre acopera toate specialitatile implicate in activitatea de proiectare: arhitectura, urbanism, structura, instalatii sanitare, termice si electrice, amenajari interioare, urmarire executie, etc.

constructii industrialeconstructii industriale constructii industriale constructii industriale